psiholog din cluj

Cel mai bun psiholog din cluj

Am preparat pentru dvs o enumeratie pentru a opta pentru cel mai bun psiholog din cluj, am examinat serviciile oferite, am evaluat costurile lor si, cel mai remarcabil, am verificat opiniile clientilor de pe Google si pe website-urile lor proprii.

Top 5 cele mai din cluj

Îți recomandăm

1.

KyrosHelp
Exceptional
9.9
169 reviews

KyrosHelp

5/5
kyroshelp
  • Cel mai bun pentru – Anxietate, depresie, insomnie, bipolaritate
  • Preț – 150 RON/săptămână
  • Mod de comunicare – Text, chat, telefon sau video

KyrosHelp oferă sesiuni de terapie online pentru persoanele care suferă de afecțiuni precum anxietate, depresie, insomnie și multe altele. Echipa lor de terapeuți profesioniști vă oferă un plan de tratament complet, adaptat nevoilor tale.

De ce am ales KyrosHelp: Este una dintre cele mai accesibile opțiuni de pe lista noastră, oferindu-vă în același timp o îngrijire de mare calitate.

Experiența noastră: Ne place faptul că echipa KyrosHelp te consultă în fiecare lună, monitorizează starea dumneavoastră și te ajută să faci ajustările necesare pentru a te asigura că tratamentul tău progresează așa cum ți-ai propus.

Avantaje

  • Terapeuții sunt profesioniști cu experiență
  • Planuri de prețuri foarte accesibile
  • Ședințe online, de oriunde și la orice oră
  • Puteți schimba terapeutul oricând doriți

Dezavantaje

  • Necesită conexiune la internet

Psiholog Cluj Stela Neamt Cabinet Individual de Psihologie

5/5
Psiholog Cluj Stela Neamt Cabinet Individual de Psihologie

Psiholog Cluj Carmen Ilea

5/5
Psiholog Cluj Carmen Ilea

Centrul de Psihologie Mental Training - Psiholog Cluj

5/5
Centrul de Psihologie Mental Training - Psiholog Cluj

Psiholog Cluj - Adriana Laszlo Cabinet Individual de Psihoterapie

5/5
Psiholog Cluj - Adriana Laszlo Cabinet Individual de Psihoterapie

Cabinet Psihologic

5/5
Cabinet Psihologic

Cu toate acestea, nu toate ofera aceeasi calitate si siguranta, iar daca vrem sa gasim cel mai bun psiholog din cluj napoca, nu ar trebui sa ne uitam doar la costurile sale. Nu intotdeauna cel mai scump este cel mai bun, nici cel mai economic ne poate asigura o nadejde totala, asa ca este deosebit memorabil sa ne bazam pe parerile altor cumparatori, pentru a putea selectiona profesionalul cel mai bun.
Acum vom observa care sunt criteriile in calitate de client pe care este nevoie sa le gasim pentru a opta pentru cel mai bun psiholog din cluj, la ce ar trebui sa ne uitam si pe ce lucru ne putem baza pentru a alege la cel mai bun raport calitate pret. Vom cunoaste, de astfel, care sunt cele mai bune in grad de clienti, si cum a fost experienta lor dupa ce a trecut prin ea.
Cand vine vorba de a alege cel mai bun psihoterapeut in cluj, nu este intotdeauna potrivit sa te lasi purtat de cat de aproximativ il avem de casa, sau de costurile scazute ale produsele pe care le ofera. Este extrem de esential sa ne uitam, de asemenea, la alti factori si mai ales la acei psihologi buni din cluj, care are rating satisfacator.
Sa vedem ce profile sa ia in socoteala pentru a opta un psiholog bun in cluj:
Locul. Nu cauta numai la care sunt cele mai apropiate de locuinta ta, sunt nenumarate in cluj, care ofera servicii excelente la un pret extrem ieftin. Nu te napusti la primul rezultat care il gasesti astfel vei zapaci daca nu te uiti exact.
Musai sa tii socoteala de faptul ca unii fac rezervare cu indelung timp inainte, si va trebui sa cautati mai din inainte.
Recomandari de psiholog in cluj ale clientilor. Utilizatorii spun intotdeauna opinia lor sincera dupa ce au probat un serviciu, fie el bun sau rau, poate au suferit unele deziluzii, sau au terimnat cu un suras pe buze. Din acest fapt ne putem sprijini si pe punctul de vedere de la amici si familia noastra, acest lucru poate fi, de astfel, un mijloc incantator pentru a selecta cel mai bun psiholog din cluj.
Profesionalismul si calificarea lui. Aflati mai multe despre profesionalismul si experienta persoanei care va asista, cat si restul personalului. Numai in acel moment vei afla ca sunt profesionisti adevarati si veti fi in cele mai superbe maini.
Specific. Daca sunteti in cautarea unui medic psiholog din cluj in specific, asigurati-va ca poate face acest serviciu si ca acestia au cele mai noi masinarii pentru a va ajuta. Nu mereu au toate masinariile, altii sunt experti doar in acel lucru, si tocmai din aceasta cauza e musai sa mergem la un expert, pentru ca munca este impecabila, luand de la zero doar problema pe care o avem.
Preturi bune, dar realiste. Nu fi emotionat de preturi si oferte economice la psihoterapeuti din cluj doar ca sa te atraga, caci pot contine litere mici in contract care la sfarsit o sa umfle pretul, sau poate oferi un serviciu de calitate inferioara. Asigurati-va ca inainte de a spune da la un doctor psiholog trebuie sa aibe recenzii excelente de la alti cumparatori.
Si acum ca stim ce specificatii ar trebui sa cautam pentru a gasi cel mai bun psiholog din cluj, sa inaintam la portiunea care ne intereseaza cel mai indelung despre comparatia noastra: Care este cel mai bun psiholog din cluj? Va oferim, cu orice ocazie, posibilitati pentru a opta pe cel care se potriveste cel mai bine la nevoile dvs.

Te poate interesa si...

Vrei sa apari primul in directorul nostru pentru doar 99 lei/an?

Contacteaza-ne acum, iar noi o sa te ajutam sa castigi mai multi clienti